dimecres, 22 de juny del 2011

51è cafè a Pineda de mar amb en Roger Pibernat

Pineda de Mar. 25.893 habitants
Bar l'Escora (txiringuito)
http://www.rogerpibernat.com/

 Preu del cafè 1,10
No tenen ratafia
Als de Barcelona de can fanfa
i l'embotit allargat de porc és Botifarra

 Devant del mar, en un txiringuito hem fet una cafè i hem analitzat na mica la situació actual del país i del mon. També hem aprofitat per posar una mica al dia les nostres vides. En Roger fa ja uns anys que viu a Pineda en una casa petita i bonica que serveix de masoveria d'una gran finca rústica. Ell, la Susana i l'Iu gaudeixen de tranquilitat una mica apartats del mar però el veuen des de la muntanya on son. Pineda de Mar és una població que mira molt a la platja durant l'estiu i que te un reduït nucli històric.
El meu company de cafè és un aventurer i artísta inquiet. Abans d'istalar-se a Pineda va nèixer i crèixer a Barcelona i durant un temps va viatjar amunt i avall per tot el mon buscant els seu lloc. Va ser en un viatge per Bolivia on vam conpartir més hores  però també hem compartit amics, primeres farres a l'institut, excursions a la muntanya i hores de reunions i ilusions a l'agrupament. Ara, i des de fa temps, es guanya la vida dibuixant i ilustrant. Sobint ha de posar el seu art a disposició de projectes que no li interessen gaire i això no li agrada gens però quan fa el que li surt dels nassos impressionant el que surt de la seva mà. Apart de dibuixar però sempre ha tingut altres inquietuts artístiques i darrerament està investigant la possibilitat de unir temes gràfics i musicals mitjançant tecnologia informàtica.
Potser he d'explicar que a casa seva a la diagonal de barcelona va ser on per primera vegada vaig bomitar, després d'ingerir alcohol. unes papates braves del Tomas que poc anteriorment ens haviem menjat.

1 comentari:

anach ha dit...

Ieeeeeep! il·lusió m'hauria fet trobar-vos fent aquest cafè a la terrassa de l'Escora... la base nàutica i el xiri el duen unes estimadíssimes amigues, la Marta i la Sònia... en Roger t'ho deu haver comentat... i hagués estat un franc plaer compartir cafe, canyeta i uns bons mots amb vosaltres dos... Abraçada des de Girona! m'ha encantat trobar aquest post!