diumenge, 19 de juny del 2011

49è Cafè a Castellar de la ribera amb l'Anna Mujal

Castellar de la Ribera. 156 habitants
Ribera Salada


Preu del cafè 1€
Tenen ratafia de la Segarra i dels Raiers (altres dies Russet o d'Esparaguera)
als de Barcelona Carinyu (Pixapins)
a l'Embotit de porc allargat li diuen Botifarra

Aquesta tarda hem passat per el restaurant de la Mare de La Font on hi fan cuina del Solsonès fantàstica, on sempre et tracten molt i molt be i on en Roger s'ancarrega de cantar els plats amb tanta traça que t'els menjaries tots sense dubtar-ho. El problema  és que et fa molt dificil escollir perque la boca ja bessa aigua tansols de la idea que te'n fas. Aquest restaurant es troba en un racó molt bonic on tambés pot venir a passejar o dinar sobre unes taules que tenen forma de bolets. És de titularitat pública i gestionat mitjançant una concessió. Si passeu per el solsonès no dubteu en aturar-vos-hi.

Aqui ens han preparat els cafes i hem anat fins a la Ribera Salada per prendre'ls asseguts dins l'agua freda. l'Anna és una solsonina resident segons el dia a Barcelona o en qualsevol indret del món on pugui investigar. aviat marxarà cap a els Estats Units i tant en Bru com jo esperem poder anar a visitar-la.

Amb els peus i el cos sencer dintre l'aigua (en Bru no s'ha banyat) hempassat una tarda genial nedant i parlant dels fenòmens sociopolítics del país. Ella està molt contenta per els dos regidors que han tret els escons en blanc a Foixà en les darreres el.leccions i a tots ens hagués agradat avui poder estar també pels carrers de Barcelona cridant amb els indigants però....hi hem estat només de cor.

Després del bany l'Anna ens ha deixat mirar alguns dels tresors de la seva vida i l'hem pogut veure engalanada coma pubilla de Solsona i de Lleida en unes de fotos que ja tenen uns anys. Cal dir però, que l'Anna no ha canviat massa i continua sent una noia molt bonica, amable i vital. Gràcies per aquesta tarda a ella i al fotògraf!!!

1 comentari:

anna ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.