divendres, 10 de juny del 2011

40è Cafè amb Eduard Terricabres a Torà

09/06/2011 Torà (la Segarra) 1360 habitants
al Bar restaurant Can Jaume
http://www.speedride.cat/

Preu del cafè 1€
A l'embotit allargat de porc l'anomenen Botifarra
Tenen ratafia de la segarra
Als de Barcelona Pixapins (Soca)



Després de volar en parapent, contents i cansats ens hem aturat a Torà per cel.lebrar la meva gran gesta. Per l'Eduard no ha estat gran cosa. Ell no para de saltar per tot arreu i si és hivern salta amb Speed Ride. És un super expert en aquetes disciplines i malgrat es força cabra boja inspira molta comfiança.
Torà es troba en el punt d'unió entre la Segarra, El Solsonès i l'Anoia. Actualment és un dela municipis més extensos de Catalunya. És un bon lloc per aturar-se anant de camí ja sigui amunt o avall. A Can Jaume sempre podreu refer forces i omplir la panxa.
 En aquest municipi també hi ha els pobles de: l’Aguda, Cellers, Claret, Fontanet, Llanera, Puig-redon, Sant Serni i Vallferosa.
En Terri és un solsoni que sempre va amunt i avall amb el seu parapent, la seva camara ,els esquis les cordes i el que faci falta per practicar esport a la natura. També és capaç de fer qualsevol invent per arreglar el que calgui o per construïr el més inesperat artilugi. Amb ell podiem haver fet un cafà en molts llocs perque sempre vola i volta però hem cregut oportú fer-lo aqui a Torà per donar-li les gràcies per haver-nos permès viure aquesta nova experiència de vol. Si voleu trobar en Terri podeu esperar-vos al bar Cantàbric de Solsona i segur que tard o d'hora hi apareixerà.  En Bru avui s'ha quedat a la furgo perque ha quedat ben marejat.