diumenge, 24 de juliol del 2011

66è Cafè a Sant agustí del Lluçanès amb l'Ariadna Canals i en Marc Amigó

Sant Agustí del Lluçanès (Lluçanès, Osona) 101 habitants
Festa Major 25 i 28 d'agost
Casa rural Vinyes Grosses

Preu del cafè ? Conviden en Marc i l'Ariadna
Hi ha Ratafia Russet peròno la trobem fins l'endemà
Els de Barcelona  pixapins i els Castellers de Sants son Borinots
A l'embotit allargat de porc li diuen Botifarra i ells fan la Burifarra

Avui hem anat de No Boda. Ens han convidat a sopar i els hem regalat una actuació amb els Kumbes del Mambo. Ha estat una gran nit plena de sorpreses, alegries, sentiments i molt bon ambient.

Han organitzat amb l'ajuda d'amics i familia una festassa fantàstica. des de divendres fins diumenge no han parat de fer l'animal, de menjar i de beure. Cal dir que on hi hagi castellers de sants es facil que això passi.

La trobada ha estat en una casa rural molt bonica Vinyes Grosses, propera a Sant agustí de Llucanès. Aquest municipi te petits nuclis escampats al mig dels boscos molt bonics. Per arribar-hi, sigui pel costat que sigui s'han de fer forces corbes però realment val la pena visitar-ho venint de Prats de Lluçames o Vic o de Berga.

La persistència en l'activitat pagesa i ramadera de la majoria dels seus 110 habitants configura un panorama difícilment repetible que ofereix  un marc propici per a les excursions, anar a buscar bolets i gaudir d'un bon àpat en algun dels seus restaurants, on encara es percep la rancior i la fisonomia d'una manera de viure tradicional camperola."
He calculat que fa més de 32 anys que conec a l'Ariadna. Fa de mestre i sempre ha estat una persona molt riallera, responsable i emprenedora.  Es pot ben dir que durant alguns anys jo sempre anava darrera d'ella. l'Ari sempre anava devant meu a la llista de la classe. També va ser el meu amor d'infància i hem compartit equip de bàsquet i moltes coses. Sempre he apreciat molt també a la seva familia. Amb en Marc ens coneixem des de fa menys temps però també hem coincidit foces vegades pel barri de sants i en aconteixaments Castellers. Ell és un dels pilars dels Borinots i gràcies a ell he pogut cantar forces vegades en actes i festes que sempre munten.
Hem estat molt i molt contents de compartir  aquest moment tant important per ells. En Bru ha passat una mica de fred però també ha vist tota la seva No Boda i ha esdevingut seguidor fidel de SANT PLASTLINEU.