diumenge, 3 de juliol del 2011

57è cafè a sant cugat del Vallès amb en Joan, la Laura i l'Abril Vidal

Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) 81.745 habitants
Santcugatencs i Santcugatenques
Preu del cafè 1,20€ (1,10 a dintre)
No tenen Ratafia
els de Barcelona son Barcelonins
a l'embotit cru allargat de porc li
 diuen Botifarra

Ara festa major a Sant Cugat i despres de cantar al Parc del Turó de Can Mates hem fet un cafè i un entrepà amb En Joan, la Laura i hem conegut a l'Abril. Feia dies que no ens veiem i hem passat una bona estona junts posant-nos al dia de les nostres vides.
Sant Cugat feia molt de goig. També feia temps que no trepitjava aquesta ciutat que ha crescut molt en en els darrers temps. Els carrers i les places del centre eren plens de gent i tot el centre fa molt bona cara. Sant cugat sembla un poble gran. Te un nucli molt amable amb carrers peatonals i moltes zones residencials i urbanitzacions inacabables. S'hi veuen moltes zones verdes i gespa ben cuidada. També s'hi nota que els residents son més aviat de classe mitja/alta.
En Joan i jo hem compartit excursions, activitats i reunions a l'Agrupament Escolta Sant Ignasi. Tots dos en vam ser també caps d'agrupament en diferents moments. Després ell ha seguit sent una persona compromesa amb el seu entorn i ha ocupat llocs de responsabilitat en altres entitats. Des de fa poc en Joan ha fet un pas més com a persona preocupada per millorar el seu entorn i té un lloc important en el govern del país. Malgrat segur que no ens posarem d'acord en molts temes pilítics a mi em tranquilitza saber que hi ha bona gent com ell que treballa per els altres.