dilluns, 30 de maig del 2011

31è cafè al Candanchu de Gràcia amb la Sònia Calvó Carrió

Vila de Gràcia, Districte de Gràcia (Barcelona) 120.087 habitants

Preu del cafè 1,20 (m'ha convidat la Sònia)
No tenen Ratafia
A l'ambotit de porc allargat li diuen Botifarra
als de Barcelona Barcelonins/es però encara hi ha gent que diu que "baixa a Barcelona"

Diumenge. 20.30h Ens hem trobat a Fontana (un dels llocs de trobada més famosos de la ciutat) i hem caminat fins a la Plaça de la Vila de Gràcia (ex Rius i Taulet) allà hem triat el Candanchu per fer un cafè i alguns cerveseta. El motiu inicial de la trobada era parlar sobre els Kumbes del Mambo però la cosa ha acabat repassant l'escoltisme, l'educació en el Lleure i intentant millorar el mon a la Plaça Catalunya. Puc afirmar que l'entrevistadora ha estat entrevistada. Ella segurament no s'esperava. Hem fet doncs un intercanvi.
La Sonia fa de cap de Llops i Daines a l'Agrupament Anselm Albareda de Minyons Escoltes i també esta molt il.lusionada en renovar la resvista "El Correu" que arriba  atots els caps escoltes de Minyons. És per aquest motiu que divendres ens vam citar després d'haver-nos conegut al concert que vam fer al Poble Nou.
Ella és una noia apasionada i molot activa d'aquelles que troben a faltar les hores per implicar-se en més i més projectes. Estudia i treballa i fa de cap. i.....més coses. Realment he constatat que cafetejant pel país poden passar coses fantàstiques i em reafirmo en pensar que aquest projecte serà apassionant. Amb poques hores de xerrada m'ha donat molt bones idees i m'ha convençut per portar a en Bru demà al Matí a fer un cafè a la Plaça Catalunya amb els indignats i indignades. En Bru ha alçat les punxes i s'ha posat un punt agresiu. ja li hem explicat que la gent de la plaça és pacifica i que no ha de punxar el cul de cap MOTXO D'ESQUADRA ni de cap treballador de BCN INDIGNET!