dilluns, 12 de setembre del 2011

82è Cafè a Castelldefels amb en Jortdi Clemante

Castelldefels, Baix Llobregat. 61.000 habitants
Estudis la Peixera

Preu del cafè....Casolà
No tenen ratafia
Els de Barcelona son Barcelonins
L'embotit allargat de porc és Botifarra


 Després de fer un assaig he anat a veure si en Bru s'havia recuperat de la festa que va fer ahir a la nit i l'he hagut de despertar. Encara hem tingut temps de fer un cafè amb en Jordi Clemente. Ell és el meu millor tècnic de sò.

Castelldefels és bàsicament un poble conegut per la seva platja, malgrat el seu nucli es troba terra endins. També te un canal olímpic on es pot practicar el rem i el piragüisme o be nedar en aigua dolça. La platja s'acaba on comença el massís del Garraf. Fins allà es fa dificil trobar-hi resque sembli una roca.

En Jordi viu en una caseta enfilada a la muntanya del garraf. Tranquilet i molt aprop del seu estudi de gravació. Però ell és un home de boilos i sempre va amunt i avall per fer que els espectacles sonin molt i molt be. Ja sigui als teatres en sales de concerts o a l'aire lliure. Ell és un enamorat de la seva feina. Finsitot sobint comença a parlar de faders, dbs, lets , flits , greus aguts , miggreus i coses tant rares que sembla que parli una altre llengua. 

1 comentari:

Jordi Clemente ha dit...

I l'Oriol el meu i més gran animal d'escenari que he tingut el plaer de sonoritzar!