dissabte, 23 de febrer del 2013

134è cafè a Sant feliu del racó amb en Jaume Ibars

Sant Feliu del Racó/Castellar del Vallès (vallès occidental) 1008 habitants el 2009
Societat Feliuenca
santfeliuenca i santfeliuenques
Festa major a finals d'agost i festa de santa Quitèria, el 23de maig on és tradició la benedicció de panets que es distribueixen entre els assistents.
www.jaumeibars.com



Preu del cafè 1€
No tenen ratafia (però en voldrien tenir i no troben on comprar-ne)
L'embotit allargat de porc és Botifarra
I els de Barcelona....Barcelonins



 Aquesta tarda hem passat una bona estona a la vora del foc amb en Jaume Ibars, sabadellenc que fa alguns anys que viu aqui. hem estat a l'únic bar del poble envoltats de vida i gintònics (és el que pren la gent d'aquí). A  la sociatat feliuenca  ens han dit que s'hi menja molt be i be de preu i en carlos ens ha atès amb molta simpatia. Fora encara hi quedaven algunes clapes de neu da la nevada que ha fet aquest matí i que ens ha permès veure muntanyes enfarinades durant el camí. Amb aquest animador infantil i de més grandets hem xerrat una bona estona de les nostres coses i de passada també ho hem fet de l'Amapei (Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils) de la que tots dos formem part i ell n'és el tresorer. En Jaume te alguns projectes i espectacles entre mans que m'ha estat explicant i esta enregistrant un disc amb cançons conegudes enllaçades per un conte. Ell també és l'ànima del grup Rauxa.

Sant Feliu  es troba a la falda de La Mola (sant llorenç del Munt) i sempre és lloc de pas de caminants i ciclistes que venen a fer una bona passejada. Ens hem trobat una colla que preparen ja amb moltes ganes el passebre vivent del nadal vinent.




















Quan ja ens disposavem a marxar un home ens ha demanat si es podia fer una foto amb en Bru i ens ha fet prediccions de futur respecte al preu dels habitatges de la zona i l'economia del país. segons ell despés de l'estiu hi haurà un baixada molt gran. També ens ha promès que ens faria arribar cafè de Kenia.