dimarts, 5 de febrer del 2013

131è cafè a Cardedeu amb en David i l'Eloi Juncà

Cardedeu (vallès Oriental) 17427 habitants

Preu del cafè 1,20
Tenen ratafia Russet
Els de Barcelons son...Barcelonins
L'embotit allargat de porc és la Botifarra
Festa major al voltant de Sta. Maria (15 agost)

Dissabte 2 de febrer del 2013

Aquest matí hem passejat un xic pel centre de Cardedeu i hem fet un cafè allà on en David i la seva familia acostumen a prendre una bona tassa de xocolata amb nata i melindros. Feia un dia assoleiat i es respirava vida tranquil.la.
 En David ens ha explicat moltes coses interessants d'aquesta vila on hi viu ja fa prop de 15 anys. Ell demà anirà a correr la mitja mataró de Granollers. Es defineix com un "currador". Durant la setmana agafa el tren per anar a treballar  a Barcelona i intenta tornar a casa tant ràpid com pot per gaudir amb L'Anna i els seus 2 fills; La Clara, qua avui ha anat al teatre i l'Eloi que aquest matí estava una mica malaltó i no ens ha pogut explicar gaires coses.

Hem sabut que a cardedeu es va inventar el Cacaolat gràcies al Sr. Viader i al fet que sempre ha estat terra de vaques. Tambe aquí, fa molts anys es va dissenyar una màquina perforadora revolucionaria en el seu temps i ens han  recordat que el borregos son un menjar molt preuat.
Després d'una bona estona junts ens hem acomiadat al costat del parc amb pins. Un bon lloc per anar a passejar o córrer que fou donat a la Vila amb la condició que mai s'hi pogués edificar.