dissabte, 7 de gener del 2012

100e Cafè a Esplugues de LLobregat amb en Josep Castells

Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) 46.687 habitants
Centre Cultural L'avenç

Preu del cafè 1,10€
No tenen ratafia
Els de Barcelona son barcelonins o veïns i veïnes
i a l'embotit allargat de porc li diuen Botifarra


Ja en tenim 100!!!

I ho hem festejat a Esplugues amb en Pep. Ell és una barceloní penjat del video. Ja fa molts anys que persegueix a tothom amb les seves càmares. Gràcies a ell moltes entitats i grups poden gaudir de imatges per recordar moments de la seva història. Podriem dir que és el "pesat" de la càmara que ningú valora en un primer moment peròque després tothom agraeeix. 
En Josep (per mi sempre Pep) es va formar a l'escola sant Ignasi en l'Istitut de formacio que antigament hi tenia TVE. Ellsempre ha mantingut molta relació amb l'escola i allà també va entrar a l'Agrupament Escolta sant Ignasi on ens vam conèixer.
Molts  el recordem fent mil i una filigranes i apareixent entre matolls per fer reportatges de les pujades a Montserrat oaltres esdeveniments.....
Ens hem trobat a les instalacions de Video9 on ell passa moltes hores fent el que calgui amb les imatges i després ens hem assegut a la terrassa de l'Avenç per fer un cafetó.

Esplugues és una ciutat tranquil.la amb cara de poble. Malgrat estar a tocar d'una gran capital manté un ambient molt amable. Aquí hi podem trobar barris residencials amb cases luxoses que no participen de la vida de la població i també un centre que viu allunyat de Barcelona amb la seva propia dinàmica.  A l'Avenç sempre hi podreu trobar gent implicada en alguna de les entitats d'Esplugues.
Quan vením cap aquí per compartir aquest emblemàtic cafè que feie dies que ens esperava amb ganes pensava que no teni grans lligams amb esplugues però repassant lameva història he fet memòria i he près conciència que aquí si que he viscut moments importants. Durant una època hi vam fer elsprimers assajos amb el grup res de 9, aquí vam cobrar per primera vegada en un concert, és segurament dels llocs on he cantat més vegades i Esplugués limita amb elmeu Barri.