dimecres, 28 de desembre del 2011

99è Cafè a Sant Gervasi (Barcelona) amb en Marcos Roger


Barcelona
Districte de Sarrià-Sant Gervasi

No te Ratafia
l'Embotit allargat de porc és botifarra
Els de Barcelona son Barcelonins
i elpreu del cafe...convida la casa

En Marcos és un arquitecte barceloní.

Avui és dia de Nadal i hem fet un cafè a casa l'Avia (Oma).  Com que ella ja va iniciar amb nosaltres aquesta aventura avui hem compartit el cafè amb el meu Padrí. Ho hem fet després d'un bon dinar en familia.

En Marcos és un gran arquitecte. Ha fet edificis importants com l'auditori de Las Palmas a Canàries o el teatre Perez Galdós. La seva feina és una de les seves grans aficions. Sempre ha treballat a l'ombra de noms més lluminosos i la professió no ha estat justa amb ell. Actualment pateix la crisi com molts dels seus companys de professió. 

Jo li havia parlat molt a en Bru del Marcos però fins avui no l'havia conegut. Com a Padrí sempre ha complert amb les seves obligacions i mai en 37 ha deixat de fer la mona. Com els seus germans , és un gran amant de l'automovilisme. Aquesta afició no me la ha pogut transmetre però en Marcos és i ha estat un tiet fantàstic. Jo em sento molt afortunat d'haver pogut aprendre moltes coses amb ell. Actualment és un plaer poder tenir converses tranquiles i seguir escoltant-lo.
Un dels seus grans plaers és correr sol, escoltant música, per la platja. Quan pot ho fa per Castelldefels i potser moltes vegades escolti el Rolling Stones. Un dels grups importants de la seva vida.

Vet ho aquí algunes grans frases d'aquesta Barceloní:
  • Tot te un final menys la salsitxa que en te dos (frase d'origen alemany)
  • Actualment hi ha més gent viva al mon que gent morta durant tota la història.
  • El dia de Nadal és el dia que les cavagueres de Barcelona van més plenes.
  • Casar-se no és obligatori tot i que socialment sembla que si





Ajuntament de Barcelona. Districte Sarrià-Sant Gervasi