diumenge, 7 d’octubre del 2012

127è Cafè a Gava amb en Marcel Bayà

Gava , Baix Llobregat.   46.250 habitants
Festa Major al voltant de St pere. 29 Juny

Preu del cafè 1€
no tenen ratafia i n saben el que és
L'embotit allargat de porc es "butifarra"
els de Barcelona....els de Barcelona

La ciutat de Gavà està sutuada a 9m d'altitud, té un terme municipal privilegiat, integrat per una zona de platja, una zona forestal i un centre urbà únic. S'estén des de les platges meridionals del Delta del Llobregat fins a la serra de Ponent, darrers contraforts del massís del Garraf.
Gavà deu el seu nom, segons la versió més estesa, a avius,  fundador d'una vil·la romana que ocupava part del que ara és el nucli antic de la ciutat.
Té un front marítim de 4 quilòmetres de llarg amb una pineda i un sistema dunar únics, el Parc Natural del Garraf  i un centre urbà ple de racons per gaudir de la història i la cultura.
Avui hem fet el cafè aquí amb en Marcel perque ell ha vingut a portar a la seva filla Dúnia al pediatra. Fa poc més de dos mesos que es pare i no para de treure babes a tothora. Ell és un tecnic audiovisual capaç d'arreglar qualsevol conexió d'audio o d'imatge. Pot finsitot conectar els aparells que calgui a casa dels amics, la mare i si cal de la sogra. Un dels trets que el caracteritzen és ser un gran abraçador.