dimecres, 20 de febrer del 2013

133è cafè a Canet de Mar amb en Pau Jorquera

Canet de Mar (Maresme) 14183 habitants
Celler La Trinca
Canetenques i Canetencs
Festa Major per St Pere (29 Juny)



Preu del cafe 1€
Tenen ratafia Russet i Bosch
a l'embotit allargat de porc li diuen botifarra
i els de Barcelona...Barcelonins o algun cop pixapins


En Pau ens ha portat a fer un cafè en un lloc ben emblemàtic d'aquest bonic poble. Aquí  assajaven, fa molt temps,els nois de La Trinca quan encara eren quatre i devien ser més aviat pobres. Ens ha explicat que s'hi pot menjar un pollarstre amb all molt bo. Però avui no l'hem pogut tastar.
 Aquesta vila ha vist passar molts artistes importants com la Mateixa Trinca, Els Comediants, en Xeco Boix, Electrica Dharma i altres que van participar en els mítics festivals de cançó i rock dels anys setanta.

Les dones de canet (canetenques) foren les primeres que van poder votar l'any 1933 abans que la resta de dones de l'estat.
 Canet te un clima únic . La seva situació devant del mat i envoltat de petites muntanyes, fa que sempre hi hagi una temperatura molt agradable. Ens han dit que sempre hi fa dies bonics.

Feia molts dies que no ens haviem vist amb en Pau i ens ha fet molt feliços retrovar-lo i també  a la seva familia. Ell és un reconegut músic nascut a Barcelona que de de molt jove dirigeix  cors i que darrerament s'ha especialitzat quasi sense voler-ho en la música de Bach. Ja fa prop de sis anys que viu feliç aqui a Canet. Molt sobint agafa el tren per anar a Barcelona a dirigir cors o a organitzar concerts i cantades. També és dedica a fer producció de molts esdeveniments musicals. En Pau també m'ha acompanyat fent concerts per mainada i algunes gravacions. És un músic molt fi i treballar amb ell sempre és un plaer.  Però la seva principal dedicació es tenir cura dels seus dos fills i dues filles.








1 comentari:

Anònim ha dit...

Canet és un dels pobles més bonics de la costa maresmenca. Conec gent que hi viu i diuen que no canviarien Canet per res del món.