dimecres, 12 de setembre del 2012

125è Cafè a Lloret de Mar amb en Jaume Colls

Lloret de Mar, La Selva 40282 habitants
Restaurant la Mar Blanca

Preu del cafè 1,20
Tenen Ratafia Russet
L'embotit allargat de porc és botifarra
i els de Barcelona son Pixapins




Avui hem tingut el gran plaer de poder gaudir d'una paella feta expressament per nosaltres en aquest restaurant de Lloret. En Jaume Colls ens l'ha preparada. Ell és un gran pescador i aprofita els moments que no ha de fer feina al restaurant per intentar atrapar peixos des de la platja, les roques o enfilat en alguna embarcació.  Hem sabut que existeix un lloret més enllà del turisme i que com diu un bon amic "Lloret també és Catalunya". Aquest estiu ha estat més tranqul que altres en aquesta població però ha continuat sent un formiguer d'estrangers anant i venint.

124è cafè a Vilajuïga amb l'Helena Ymbert

Vilajuíga (alt empordà) 1166 habitants

Preu del cafè 1€
tenen Ratafia Russet
els de Barcelona son Xaves
i l'embotit allargat de porc és anomenat Botifarra


Avui hem vingut fins a Vilajuïga per participar cantant en un dels molts actes de la Marxa per la independència que s'han fet aquests dies arreu de Catalunya. Hem aprofitat per fer un cafè al centre civic del poble amb l'Helena. Ella treballa a la farmàcia del poble i tot i que actualment viu a Figueres es considera una Vilajuïenca de cap a peus.



dimarts, 4 de setembre del 2012

123è cafè a Colomers amb L'Eduard Luque

Colomers (Baix Empordà)196 habitants
www.kaiakdelter.com

preu del cafè (avui birra) 1€
No tenen Ratafia
els de Barcelons son xaves
l'embotit allargat de porc és Botifarra





Avui hrem vingut fins a colomers per fer amb kaiak un tros del riu ter. hem estat remant durant una bona estona i ha estat una molt bona experiància. En algun moment ens pensavem que estavem al bell mig de l'Amazones. L'Edu ens ha atès amb molt amabilitat i ena ha vingut a recollir al pont de Verges un cop acabada la nostra gesta. Ell ja fa alguns anys que forma part d'aquest projecte.